13 maart 2006

SWAP café

Jeugdhuis de Lochtink wil op een actieve manier tieners bij z'n werking betrekken. In samenwerking met de stedelijke jeugddienst wordt er daarom vanaf 29 maart gestart met een heus SWAP-café. SWAP staat voor ontspanning voor 12 tot 16 jarigen. Tot nu toe gebeurde dit vooral door activiteiten te organiseren in de schoolvakanties, maar vanaf eind maart komt daar dus verandering in.

Iedere woensdagmiddag van 14u tot 17u zijn jongeren welkom in het SWAP-café in de Dullaert. Er kan gratis een spelletje pool gespeeld worden, iedereen kan er vrij dj'en, er staat een kicker en er zijn gezelschapspellen, ... Noem maar op! Natuurlijk kan men er ook terecht om gewoon een paar uurtjes met wat vrienden of vriendinnen samen te zitten.

Gedurende de openingsuren van het SWAP-café wordt geen alcohol geschonken. Er is een zeer ruim assortiment frisdranken en die kosten allemaal 1€. Kom eens lang!


3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Een zéér goed initiatief!!! In Eeklo is er niet echt veel om tieners EN vanachter hun computer te halen EN ze ondertussen van 't straat te houden.

Twee vraagjes:
- zullen er activiteiten georganiseerd worden? Of is het enkel "café"?
- Mogen +16 jarigen binnen in het SWAP-café?

14/3/06 6:13 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Twee antwoordjes:
- voorlopig houden we het op "een locatie aanbieden". In de toekomst kan dit initiatief misschien nog groeien, maar dat zien we dan wel.
- Iedereen mag natuurlijk binnen.

14/3/06 11:23 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

8 april
Dropping 2
Iedereen kan mee doen
In schrijven en info aan de toog.

Groetjes

21/3/06 11:46 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage