13 februari 2006

De Lochtink in de shit ...

Jeugdhuis de Lochtink zit nu bijna 10 maanden in het gebouw in de Dullaert en er zijn al altijd een paar problemen geweest met het sanitair. (Verstoppingen en overstromingen) De laatste tijd hadden we echter vooral op drukke momenten steeds meer en meer problemen. Vorige week werden daarom alle leidingen reeds voor de derde keer in 2006 uitgekuisd. Ook alle wc's zijn ondertussen meermaals nagezien.

Maar het mocht niet baten ... zaterdag om 21u15, tijdens het eerste optreden van de avond, stonden de wc's opnieuw op overstromen. In allerijl werd er een wc-wagen opgebeld en die was in een mum van tijd ter plaatse. Wat bleek nu na een uur: ook de straatriolering kon het water niet meer slikken en begon te overstromen ...

Er twee mogelijkheden ... of de Lochtink-gangers hebben ENORM dikke pis, of er zit een buisje verstopt onder de straat. Dat zal moeten opgelost worden maar voor de moment zitten we dus wel in de shit. Vooral letterlijk dan. Want voor de rest gaat het goed met de Lochtink! Bijna 250 leden, activiteiten die veel volk trekken (nu zaterdag 175 betalenden!!), medewerkers die stilaan hun draai beginnen vinden, ... En ook als we eens naar buiten komen om wat aan sport te doen behalen we mooie resultaten. Zo werden we dit weekend tweede op het minivoetbaltornooi van Chiro St-Jozef. Way 2 go!

Update: de mannen van Liar vonden het fijn zaterdag! Volgende quote komt van hun site:


11/02-Eeklo show
2/12/2006

Thanx to the Eeklo kids for making this an incredible show, waay better than the lame Ieper show the day before. Thanx.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage