16 februari 2006

Filip Kowlier komt NIET naar de Lochtink

Overal weerklinkt het gerucht dat Filip Kowlier binnenkort naar de Lochtink komt. In de werkgroep Optredens halen ze echter hun schouders op. Geen kat die weet hoe het komt dat deze roddel de ronde doet, maar hoogstwaarschijnlijk is de verwarring ontstaan door het optreden dat Crab Four zal doen op 04 maart.

Crab Four is een Beatles coverband en één van de bandleden (Helder Deploige) speelt regelmatig mee met Kowlier. (Een beetje info over Crab Four vind je hier.) Maar voor alle duidelijkheid: Kowlier zelf komt NIET!

6 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

dan kom ik niet ze!Wat een ontgoocheling! :p

16/2/06 4:36 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

ik hopelijk wel. ist mee kaarten?

17/2/06 1:09 p.m.  
Blogger jh de Lochtink zei...

euh ... reserveren kan! Gewoon een mailtje sturen naar delochtink@gmail.com. Maar ik denk nu niet dat dat noodzakelijk gaat zijn.

18/2/06 11:04 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik weet wel hoe de roddel ontstaan is. Ene Freddy DW (die verder onbekend wil blijven) kondigde de komst van Flip Kowlier aan op de jeugdraad...

21/2/06 6:25 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Even zeggen, toen was de roddel al gaande, dus tdoet er eigenlijk niet echt toe hoe en wat!! Crab four is een supergroep,ik dacht dat het de laatste keer is dat ze optreden. Met ongelofelijke goede muziekanten!! Dus als je van goede muziek houdt dan kom je gewoon af, filip of genen filip! :-)

23/2/06 10:51 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Het is trouwens niet Filip Kowlier, maar
FLIP
FLIP
FLIP (niet die van jommeke)

tenzij je hem aanspreekt met zijn geboortenaam : Filip Cauwelier.

25/2/06 12:05 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage