23 februari 2006

Lochtink tapploeg

De Lochtink is vier dagen in de week open en dat wil zeggen dat er ook altijd medewerkers in het jeugdhuis moeten zijn om toog te doen. Er is een lijst opgemaakt van de "regelmatige" tappers en die telt momenteel zo'n veertig namen. Bedoeling is om met die personen de tooglijsten iedere keer vol te krijgen.

Zie je het ook wel zitten om regelmatig eens achter de toog te staan? Dat kan! Gewoon je naam op de taplijsten zetten en je bent vertrokken. Maar misschien is het wel aangewezen dat je eerst eens een rondleiding krijgt. Kwestie van alles te weten staan. Vanaf maart starten we daarom met een vaste "tappersopleiding" die iedere eerste zaterdag van de maand zal georganiseerd worden. Vraag om meer info: delochtink@gmail.com.

Een jeugdhuis is er vóór en dóór de jongeren. Dat wil zeggen dat iedereen er zijn wildste ideeën kan en mag uitwerken, maar dat er ook inspanningen moeten geleverd worden om die ideeën daadwerkelijk te realiseren. Achter de toog staan is één van de essentiële zaken die moeten gebeuren om een continue werking te garanderen. Steek dus die handen uit de mouwen! Je zult er ongetwijfeld voldoening uit halen en plezier aan beleven! Want draai of keer hoe je het wilt: het is gewoon wijs om mee te helpen in een jeugdhuis!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage