07 maart 2006

De Felle Mann: poolcompetitie

Jeugdhuis De Lochtink start op 01 april met een eigen poolcompetitie (geen grap!). Iedereen kan en mag meedoen!
  1. De competitie zal verlopen volgens een zogenaamd “laddersysteem”. Iedere speler krijgt bij de start van de competitie een willekeurige plaats in het klassement. Vanaf dan is het de bedoeling om zo hoog mogelijk op te klimmen in de klassering. Dit kan door spelers die (maximum drie plaatsen) hoger staan uit te dagen. Bij winst van de laagst geklasseerde verwisselen de twee spelers van plaats.

    Bijvoorbeeld: Karel staat op plaats 15 en Wim staat op plaats 13. Wanneer Karel Wim uitdaagt en vervolgens het spel wint, dan komt Karel op plaats 13 en zakt Wim naar plaats 15. (Wanneer Wim het spel wint blijft alles hetzelfde.)

  2. De competitie start op 1 april om 00u en stopt op 30 juni om 24u.

  3. Inschrijven kan van 1 maart t.e.m. 31 maart. Deelnameformulieren liggen achter de toog. Inschrijven kost 2,5€ (moet in het bakje achter de toog). Op 01/04/06 wordt een eerste klassement uitgeloot en start de competitie. Nadien kan ook nog worden ingeschreven maar start men helemaal onderaan de lijst. BETALEN BIJ INSCHRIJVING!

  4. Diegene die op 30/06 om 24u op de eerste plaats eindigt krijgt “de pot” (= 2,5€ x aantal deelnemers.)

2 reacties:

Blogger jh de Lochtink zei...

Er zijn er ondertussen al een stuk of tien ingeschreven. Wie doet nog mee! Hoe meer zielen hoe meer vreugde en ... hoe groter de te winnen pot!

7/3/06 5:10 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

cool idee!

eens zien als ik kan meedoen, ik kan wel geen zak spelen maja dan leer ik misschien iets :D

8/3/06 1:23 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage