18 maart 2006

Festivals ||| Pukkelpop vs Lowlands

Nog een paar maanden en het is weer zomer. Zon, zee en ... festivals! Waar gaan we naartoe? Alleen? Met pa en ma? Of met het jeugdhuis?

We gaan proberen om een beetje een overzicht te krijgen van wie naar waar gaat. Rond gaan met papier en stylo lijkt ons echter wat omslachtig en daarom zullen we gebruik maken van de moderne technologie: internet.

Op het forum van Club Klunen is een topic gestart (hier) en daar kan iedereen z'n festivalagenda op smijten. Bedoeling is om bvb bepaalde zaken af te spreken rond vervoer. Want naar een festival gaan brengt altijd een paar praktische problemen met zich mee. Eerst en vooral: hoe raak je er? Met de Trein? Eigen wagen? Meerijden? Een bus?

Check out het CKforum en we schuimen samen de Vlaamsche weides af!

Net zoals vorig jaar zal jeugdhuis de Lochtink en masse naar één specifiek festival gaan. Vorig jaar was dat Pukkelpop. We waren met een man of 50 en het werd een zéér gezellige boel.

Dit jaar zouden we opnieuw naar Pukkelpop gaan ... of niet ... Hier en daar duikt het voorstel op om eens een bezoekje te brengen aan het Hollandse zusterfestival "Lowlands". Wie is voorstander om met het jeugdhuis Keesland eens te gaan verkennen? Wie zweert trouw aan de Hasseltse heide? Let us know!

Reply gewoon op deze post. "Pukkel" of "Low"

www.pukkelpop.be en www.lowlands.nl voor meer info.

pukkelpop = 17-18-19 augustus
lowlands = 18-19-20 augustus

Qua line-up komen de festivals voor 80% overeen. Bij Lowlands zit een bezoek aan het Walibi pretpark inbegrepen in het festivalticket. Op Pukkelpop is het bier beter. Alhoewel.

Laat uw stem horen!

9 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

cirque constance!
www.cirqueconstance.be

20/3/06 7:39 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

8 april
Dropping 2
Iedereen kan mee doen
In schrijven en info aan de toog.

Groetjes

21/3/06 11:45 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

geen van de 2 want kben op reis :d

26/3/06 2:25 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik zou zeggen Pukkelpop, maar als ik 2e zit heb zal het geen één van de 2 zijn.

26/3/06 3:48 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik zou zeggen: Lowlands!
Het is eens iets anders ... en het schijnt wel de moeite te zijn. Bovendien is een ticket van het muziekfestival ook een gratis inkomticket voor het Walibipretpark dat net naast het festival ligt. (Zegt men.)

27/3/06 1:56 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

mietjes!

27/3/06 6:01 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik ben ook voor Lowlands, Pukkel hebk al genoeg gedaan en hetgeen ik al van Lowlands op TV gezien heb is echt wel cool, ze hebben daar zelfs kermis en circustoestanden hehe :-)

2/4/06 6:12 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

En Ministry komt!!!

3/4/06 8:21 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik blijf voor pukkelpop gaan :d pukkelpop ftw, maar wat je zei van het bier vind ik tog tegenvallen :p maes -.- /puke, :D mrja ge kunt cristal en jup kope en op de camping drinken e ;) is ook goedkoper :p

8/2/08 12:56 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage