27 maart 2006

Orange can be ...

Heel Eeklo hangt er van vol dus ...

http://www.ommekeer.be/aspi/orange/

Vrijgezellentocht

Het jeugdhuis organiseert vrijdag 31/3 i.s.m. Patjelli's een vrijgezellentocht.

Deze activiteit is een onderdeel van de reclamecampagne die er loopt voor het nieuwe stuk dat toneelvereniging Hermelijn eind april zal spelen in wijkcentrum de Kring. Titel van het stuk is "Zusje trouwt ... en dan is er champagne" en gaat over ... een huwelijksfeest.

En wat is een trouw zonder een vrijgezellenavond?

Voor de schamele prijs van zes euro kan iedereen meedoen aan de tocht. Er zijn zes stopplaatsen voorzien waar iedere keer een proef moet worden afgelegd. Op iedere stop is er ook een consumatie voorzien.

De personen die er in slagen om al de proeven tot een goed einde te brengen maken bovendien ook nog eens kans om gratis naar één van de voorstellingen van Hermelijn te gaan.

Starten in het jeugdhuis of in Patjelli's. Vanaf 20u!

23 maart 2006

Ondertussen in reuzenland ...

18 maart 2006

Festivals ||| Pukkelpop vs Lowlands

Nog een paar maanden en het is weer zomer. Zon, zee en ... festivals! Waar gaan we naartoe? Alleen? Met pa en ma? Of met het jeugdhuis?

We gaan proberen om een beetje een overzicht te krijgen van wie naar waar gaat. Rond gaan met papier en stylo lijkt ons echter wat omslachtig en daarom zullen we gebruik maken van de moderne technologie: internet.

Op het forum van Club Klunen is een topic gestart (hier) en daar kan iedereen z'n festivalagenda op smijten. Bedoeling is om bvb bepaalde zaken af te spreken rond vervoer. Want naar een festival gaan brengt altijd een paar praktische problemen met zich mee. Eerst en vooral: hoe raak je er? Met de Trein? Eigen wagen? Meerijden? Een bus?

Check out het CKforum en we schuimen samen de Vlaamsche weides af!

Net zoals vorig jaar zal jeugdhuis de Lochtink en masse naar één specifiek festival gaan. Vorig jaar was dat Pukkelpop. We waren met een man of 50 en het werd een zéér gezellige boel.

Dit jaar zouden we opnieuw naar Pukkelpop gaan ... of niet ... Hier en daar duikt het voorstel op om eens een bezoekje te brengen aan het Hollandse zusterfestival "Lowlands". Wie is voorstander om met het jeugdhuis Keesland eens te gaan verkennen? Wie zweert trouw aan de Hasseltse heide? Let us know!

Reply gewoon op deze post. "Pukkel" of "Low"

www.pukkelpop.be en www.lowlands.nl voor meer info.

pukkelpop = 17-18-19 augustus
lowlands = 18-19-20 augustus

Qua line-up komen de festivals voor 80% overeen. Bij Lowlands zit een bezoek aan het Walibi pretpark inbegrepen in het festivalticket. Op Pukkelpop is het bier beter. Alhoewel.

Laat uw stem horen!

15 maart 2006

Tarantino!

Dit weekend doen we het Tarantino style!

Vrijdag: Tarantino - tunes

Zondag: Tarantino - movies

Iedereen welkom!

13 maart 2006

SWAP café

Jeugdhuis de Lochtink wil op een actieve manier tieners bij z'n werking betrekken. In samenwerking met de stedelijke jeugddienst wordt er daarom vanaf 29 maart gestart met een heus SWAP-café. SWAP staat voor ontspanning voor 12 tot 16 jarigen. Tot nu toe gebeurde dit vooral door activiteiten te organiseren in de schoolvakanties, maar vanaf eind maart komt daar dus verandering in.

Iedere woensdagmiddag van 14u tot 17u zijn jongeren welkom in het SWAP-café in de Dullaert. Er kan gratis een spelletje pool gespeeld worden, iedereen kan er vrij dj'en, er staat een kicker en er zijn gezelschapspellen, ... Noem maar op! Natuurlijk kan men er ook terecht om gewoon een paar uurtjes met wat vrienden of vriendinnen samen te zitten.

Gedurende de openingsuren van het SWAP-café wordt geen alcohol geschonken. Er is een zeer ruim assortiment frisdranken en die kosten allemaal 1€. Kom eens lang!


jh. zkt. jongrn. vr. div. actvit.

GEZOCHT

* Personen die willen meedoen met een Lochtink-team aan de quiz van Chiro Ommekeer op 24/3. Inschrijven!
* Personen die willen meedoen met een Lochtink-team aan "Het Slimste Jeugdhuis van Oost-Vlaanderen" op 25/3. (In jh 't Kasseiken in Wachtebeke.) Inschrijven!
* Deelnemers aan de vrijgezellenavond die we op 31/3 organiseren i.s.m. Patjelli's en Hermelijn. Inschrijven = deelnemerskaart kopen!
* Deelnemers voor het derde Lochtink-pooltornooi op 1/4. Inschrijven!
* Deelnemers voor de tweede Lochtink-dropping op 8/4. Inschrijven!

OOK ALTIJD WELKOM

* Mensen die soms een handje willen meehelpen achter de bar.
* Jongeren met frisse ideeën en voorstellen voor activiteiten.
* Personen die vanaf april willen meehelpen aan onze eigen rubriek in de Eecloonaar (minimum een halve bladzijde).

07 maart 2006

De Felle Mann: poolcompetitie

Jeugdhuis De Lochtink start op 01 april met een eigen poolcompetitie (geen grap!). Iedereen kan en mag meedoen!
  1. De competitie zal verlopen volgens een zogenaamd “laddersysteem”. Iedere speler krijgt bij de start van de competitie een willekeurige plaats in het klassement. Vanaf dan is het de bedoeling om zo hoog mogelijk op te klimmen in de klassering. Dit kan door spelers die (maximum drie plaatsen) hoger staan uit te dagen. Bij winst van de laagst geklasseerde verwisselen de twee spelers van plaats.

    Bijvoorbeeld: Karel staat op plaats 15 en Wim staat op plaats 13. Wanneer Karel Wim uitdaagt en vervolgens het spel wint, dan komt Karel op plaats 13 en zakt Wim naar plaats 15. (Wanneer Wim het spel wint blijft alles hetzelfde.)

  2. De competitie start op 1 april om 00u en stopt op 30 juni om 24u.

  3. Inschrijven kan van 1 maart t.e.m. 31 maart. Deelnameformulieren liggen achter de toog. Inschrijven kost 2,5€ (moet in het bakje achter de toog). Op 01/04/06 wordt een eerste klassement uitgeloot en start de competitie. Nadien kan ook nog worden ingeschreven maar start men helemaal onderaan de lijst. BETALEN BIJ INSCHRIJVING!

  4. Diegene die op 30/06 om 24u op de eerste plaats eindigt krijgt “de pot” (= 2,5€ x aantal deelnemers.)