23 januari 2006

Den overkant

Het jeugdhuis zit nogal krap gehuisvest en daarom is er al een poosje sprake van het in gebruik nemen van "den overkant". We zouden er graag degelijke fietsrekken zetten, een hangruimte creëren en containers plaatsen die kunnen gebruikt worden als stockage- of eventueel zelfs vergaderruimte.

Dat stukje grond mogen we natuurlijk niet zomaar inpalmen en er is al heel wat overleg geweest met het stadsbestuur en de stadsdiensten. De eerste resultaten zijn sinds deze morgen zichtbaar: al het onkruid werd verwijderd en alle putten zijn mooi opgevuld met grind. Het ziet er proper uit. En we gaan dat zo proberen te houden.

3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Schoon hé

23/1/06 7:12 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Tis nu niet echt meer een grepken hé, kheb daarjuist nondedju weer een ouw ventjen zien pissen, ze staan nu nog schoner in het zicht.

27/1/06 2:31 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ziet er goed uit... ik zou zeggen vanaf nu als we iemand zien pissen of zijn hond uitlaten: direct aanspreken. Anders zullen we blijven last hebben. Misschien kunnen we ne licht installeren met ne voeler, dan springt em aan als ze komen voos doen.

29/1/06 12:35 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage