22 december 2005

Watsgeburt?

Affiches. Er ligt nog een stapel te wachten om verspreid te worden, maar er zijn er ook al zeer veel weg! Merci aan Kim, Wendy, Heidi, Samme, Steffi, Jasmijn, Bert en Liza voor hun geplak!

Receptie. De jeugdraad stelt voor om iedereen van de Eeklose jeugdverenigingen eens in de bloemetjes te zetten en te danken voor de mateloze jeugdwerkinzet van het voorbije jaar. Iedere jeugdwerker (en dus ook de Lochtink-medewerkers) is daarom uitgenodigd op woensdag 28/12/05 om 20u aan de Blokhutten. Het is met een kampvuur, glüwein en hotdogs, dus allen daar heen!

Oudejaarsavond. Twintig personen komen al zeker eten, maar er kunnen er nog altijd een paar bij. Inschrijven aan de toog!

Optredens. De (sub)werkgroep Optredens draait op volle toeren. Volgende concerten liggen nu al vast: Mindless + Southern Voodoo (14/1), Days of Betrayal + Ex Inferis + Liar (11/2), CraB Four met oa Pascal Deweze (4/3) en Helder (8/4). En er zijn nog zaken hangende ... De Lochtink Rocks!

Activiteiten algemeen. Ik verwijs gewoon door naar het overzicht. Tot half maart is er zo goed of ieder weekend iets te doen ... Alleen de zondagmiddag blijft het meestal kalmpjes. Mensen die eventueel ideeën hebben: deel ze mede!

Evil Pony's. Dinsdag gaf Manu een interview weg op StuBru. Je kunt het hier herbeluisteren. De homepage van de Evil Pony's is terug te vinden op www.evilponys.be. Zonder de de.

The Difference. Behaalden een respectabele derde plaats in de Metalbash 2006. Info op www.metalbash.nl en www.the-difference.be

Tot de volgende!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage