13 december 2005

We zijn vertrokken!

Bon, een blogpagina dus ... Bedoeling is dat er op deze pagina om de zoveel tijd eens wat Lochtink-nieuws wordt gepost. Er kan door bezoekers ook gereageerd worden op sommige berichten. Ik zou zeggen: probeer eens het één en ander uit!

Stand van zaken

- Repetitieruimtes. Zoals de meesten wel weten wil jeugdhuis de Lochtink in de toekomst repetitieruimtes kunnen aanbieden aan jonge bands uit de streek. Een ideale locatie werd gevonden onder de markt van Eeklo. Daar bevinden zich oude schuilkelders en die zouden er zich perfect toe lenen om er repetitieruimtes van te maken. Het schepencollege heeft alvast laten weten dat ze niet weigerachtig staan t.o.v. het idee. En nu stond op 12/12 zelfs in de krant dat ze er al een budget hebben voor uitgetrokken! Komende vrijdag staat er een vergadering rond dit thema op het programma. Hopelijk weten we daarna meer.

Veel personen hebben ook al eens gevraagd of ze niet eens mogen gaan kijken in de kelders. Tuurlijk dadde! Spreek er Jurgen eens over aan en dat komt in orde.

- Kerngroep. Op 27 december staat de allereerste vergadering van de kerngroep op het programma. Wat is die kerngroep nu precies? Wel, bedoeling is dat op kernvergaderingen alle werkgroepen aanwezig zijn. Op die manier kunnen makkelijk en duidelijk afspraken gemaakt worden. M.a.w. de kerngroep moet ervoor zorgen dat de dagelijkse werking van het jeugdhuis in goede banen wordt geleid.

Tot nu toe werd dit gedaan door de Raad van Bestuur. Die zal zich in de toekomst enkel meer bezighouden met zaken zoals financiën, personeel, toekomstvisie, ... "The boring stuff" gelijk we zeggen.

-
Oudejaarsavond. We organiseren op oudejaarsavond een walking diner. Mensen die willen komen eten: gelieve zo snel mogelijk in te schrijven! Dit kan door te betalen aan de toog, maar het makkelijkst is gewoon om het bedrag te storten op onze rekening: 001-3672065-12.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Goed Idee

Proficiat Jurgen

13/12/05 5:29 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

wij (penguins know why) zijn nog altijd onzettend geïnterresseerd in zo een repetitieruimte

hou ons alstublieft op te hoogte !

merci

20/12/05 3:05 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage