30 april 2007

Soccerrock

Nu zaterdag in jeugdhuis de Lochtink: SOCCERROCK.
Acht zeer fijne bandjes voor een zeer lage entreeprijs.

Komt dat zien! Komt dat zien! Links naar myspaces van de bands op ons forum.


En woensdag is er een vakantiejobbeurs in het jeugdhuis. Kom zeker eens langs want er zijn heel wat interessante vacatures te vinden!

29 april 2007

Winnaar DJ-Contest

De winnaar van de DJ contest is NASHUA geworden! Proficiat aan de winnaar! Hij mag als prijs draaien op de 100 dagen fuif in de sporthal op woensdag 16 mei.

25 april 2007

Vakantiejob jeugddienst EEKLO – jeugdwerker wijken

Gezocht: vakantiejob jeugddienst EEKLO – jeugdwerker wijken

PLAATS: Eeklo – jeugddienst -wijken

PERIODE: Half juli tot half augustus (data nader te bepalen)

TIJDREGELING: voltijds 38u per week, uitzonderlijk ook avondwerk

TAAKOMSCHRIJVING: begeleiden en opzetten van vakantieactiviteiten voor kinderen en jongeren in de wijken van Eeklo onder begeleiding van een preventiewerker van de jeugddienst. Concreet gaat het over spelnamiddag, sportactiviteiten, film,….

PROFIEL: we zijn op zoek naar een enthousiaste jeugdwerker die goed kan werken met kinderen en tieners en open staat voor de specifieke aandachtspunten van deze kinderen. Ervaring in het jeugdwerk (jeugdbeweging, jeugdhuis, jongerenkampen) is een sterkte pluspunt. Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren.

HOE SOLLICITEREN: schriftelijk (per brief of per mail) naar stedelijke jeugddienst Eeklo, JF Willemsplein 13, 9900 Eeklo. jeugddienst@eeklo.be, vóór 7 mei

MEER INFO: Sander De Smet, JF Willemsplein 13, 9900 Eeklo, jeugddienst@eeklo.be, 09/377 77 07

24 april 2007

Leuk weekend voor de boeg ...

Komende vrijdag organiseren we onze jaarlijks e DJ-Contest. De winnaar mag draaien op de 100dagen fuif op 16/5 in de stedelijke sporthal.

De line-up van de avond:

1. 20.25hr - 20.55hr ::: Gieterman Soundsystem
2. 21.00hr - 21.30hr
::: DJ Cé
3. 21.35hr - 22.05hr ::: Dj luigi
4. 22.10hr - 22.40hr
::: Diverge-d
5. 22.45hr - 23.15hr
::: JOa (joachim david)
6. 23.20hr - 23.50hr
::: Marcel en de Marcellekes
7. 23.55hr - 00.25hr
::: Dj Nashua
8. 00.30hr - 01.00hr
::: It came without a warning

En dat de beste moge winnen!!





En zaterdag is er het feestje van Chiro Ommekeer. Allen daarheen want het zal weer plezant worden!!!



16 april 2007

Workshops organiseren

Op dinsdag 24 en donderdag 26 april zijn er twee workshops in het jeugdhuis rond het organiseren van activiteiten en evenementen.

Deelnemen is gratis voor Lochtink-leden (niet-leden betalen 5€), vooraf inschrijven is echter wel noodzakelijk! Kom eens langs!

zaterdag 21/04: Club Klunen

Pussy Power!

De kerngroep van de Lochtink is zo een beetje het bestuur van de eigenlijke jeugdhuiswerking. Alle werkgroepen zijn vertegenwoordigd in de kerngroep en in feite kan men stellen dat de kern ervoor zorgt dat alles wat moet gebeuren in het jeugdhuis van een leien dakje kan lopen. Tot voor kort was Wesley Van Durme de kernvoorzitter, maar studies, een nieuw lief en een druk leven in het algemeen deden hem beslissen om een stapje terug te zetten. Hij blijft zich wel actief inzetten voor de Lochtink, maar doet dat liever een beetje meer in de schaduw, en niet als trekker van de kerngroep.

Z'n plaats wordt ingenomen door Jasmijn Depraet en ze zal ondersteund worden door nog twee andere Lochtinkmeiden zijnde Nele Spanhove en Wendy Van Ootegem. Vrouwen aan de top of anders gezegd PUSSY POWER in de Lochtink!

11 april 2007

Cirque Constance Roadshow

Komende zaterdag ontvangt jeugdhuis de Lochtink de Cirque Constance Roadshow. Meer info over Cirque Constance is de vinden op hun site en myspace. Zeker eens checken!


De vijf Meetjeslandse groepen die spelen zijn: Tourist in Paradise, another bandname, The Japanese Reserve, The Green Bees en Iyoko. Klik op hun naam voor een beetje meer info en ... KOM GEWOON AF!

Onder het motto "ramptoerisme is ook een hobby"

Woensdag 11/4 gaat Pick-Up een bezoekje brengen aan het stadion van Club Brugge. Iedereen die meewil: geef een seintje aan Kristel via makeityourself@hotmail.com.

04 april 2007

2e "Felle Mann"-poolcompetitie

Op vrijdag 06 april start in de Lochtink de tweede poolcompetitie van "De Felle Mann". Iedereen die wil meedoen: meer info en inschrijven in het jeugdhuis! (Deelnemen = 2€)

Voor de geïnteresseerden: het reglement staat HIER.

02 april 2007

Twepels!

Nu zaterdag vanaf 21u: TWEPELS!

"Kiekens tegen den draad" leveren een gratis consumptie op! :-)

Be there!!!