27 juni 2006

30/6, 1&2/7: WerchterWatch

Komend weekend zal het in Werchter opnieuw vollen bak zijn. Een overvolle wei, lauw bier, slecht eten ... aah zalig! Alleen is het niet iedereen gegeven om daar meer dan 250€ voor op te hoesten. Vandaar dat we in de Lochtink op zoek zijn gegaan naar een ideaal vervangmiddel!

Heel het weekend volgen we zoveel mogelijk de gebeurtenissen op de wei. StuBru zal nonstop door de boxen schallen, en via internet gaan we proberen om live-stream beelden te projecteren.

Kom eens af! Want het gaat gezellig worden. We zorgen voor ons eigen festivalfood, we drinken uit plastic bekertjes en voor één keer is het kunnen laten van stinkende bierscheten een absolute must!

15 juni 2006

Stuur eens een kaartje!

Het is zomer (of toch bijna) en dat wil zeggen: veel vrije tijd en ... op reis gaan! Heel wat Lochtinkmedewerkers en -bezoekers pakken de komende maanden hun valiezen en trekken de wijde wereld in. Naar Spanje op strandvakantie, gaan trekken in de bergen, op stage naar Botswana, of gewoon voor een paar dagen naar een festival in binnen- of buitenland.

Vroeger, voor het gsm- en internettijdperk, bestond er een traditie dat mensen die op reis gingen een kaartje naar het thuisfront stuurden met daarop een korte verslagje van de reis en natuurlijk de vele zonnige groeten.

Wel, we willen die gewoonte opnieuw doen heropleven! De Lochtink wil postkaartjes krijgen! Vandaar deze speciale actie: stuur een kaartje naar het jeugdhuis vanop je vakantiebestemming, en bij thuiskomst krijg je er een gratis consumptie voor in de plaats! Isn't that nice?

Gewoon doen! Ons adres is Dullaert 1A, 9900 Eeklo.

06 juni 2006

Even uitblazen ...

Juni zal een kalme maand worden. Een pak medewerkers zitten volop in de examens en dat is duidelijk te zien aan de activiteitenkalender: geen fuiven, slechts één avond optredens, ... Het is alweer een poosje geleden dat het zo stil was in de Lochtink.

Nu goed, een paar weken gewoon relaxen kan ook geen kwaad.

Zondag gaan we trouwens toch nog van start met een nieuw initiatief. Maar dan wel op 't gemakske. Onder de noemer "Cosy Sunday" zal er vanaf nu iedere tweede zondag van de maand een zondagmiddagactiviteit georganiseerd worden.

Deze keer: Vlaamsche Kermis / Volksspelen


Verder deze maand: VOETBAL! VOETBAL! VOETBAL! Er zijn niet echt afspraken gemaakt welke matchen we nu gaan uitzenden maar er zal altijd een beamer en een scherm in het jeugdhuis staan. Met andere woorden: als er volk wil kijken naar een bepaalde WK match, dan zal dat meestal probleemloos kunnen.