30 mei 2007

Gratis vat!

Den beroepskracht loopt twee jaar rond in de Lochtink en geeft een vat. We sluiten het aan om 22u. Zorg dat ge op tijd zijt!! Op = Op.


Voor de rest is er niets speciaal te doen vantweekend. De ideale moment om nog nekeer een beetje te poolen! Hieronder de stand op 30/5 van de poolcompetitie "De Felle Mann"

1 - Roeland De Grootte
2 - Tommy Bruggeman
3 - Manu Vermeersch
4 - Jurgen De Wever
5 - Freddy De Weerdt
6 - Bert Van Kerrebroeck
7 - Willem Depraet
8 - Giovanni Matthys
9 - Bart Canoot
10 - Tom Heirman
11 - Wesley Van Durme
12 - Tom Eysermans
13 - Christof De Wulf
14 - Danny Verdonck
15 - Mitch Bert
16 - Jonas Schollaert
17 - Thomas De Coninck
18 - Kim Overmeire
19 - Lorenzo Van Herrewege
20 - Sam Van Bastelaere
21 - Jens De Vusser
22 - Kobe Van Damme
23 - Nele Spanhove
24 - Kevin Martens

22 mei 2007

Klunentijd!

Nu zaterdag zal het kot opnieuw te klein zijn. Het Duitse DEADLOCK komt immers langs en in het voorprogramma spelen Days Of Betrayal en Rafflesia (Your God is Dead heeft gecancelled). Metalheadz aller lande: Dit weekend is het in de Lochtink te doen!!!



Beluister de bands nu al op www.myspace.com/xdeadlockx, www.myspace.com/daysofbetrayal en www.myspace.com/rafflesiametalcore.

En verder nog even meegeven dat "de geburen" van PATJELLI onze Spaghettiquiz hebben gewonnen! Proficiat aan de winnaars. Foto's van de quiz (en van 100 dagen) in ons Picasa-album: picasaweb.google.com/delochtink. Check it out!!

14 mei 2007

Spaghettiquiz + Gallery of the Damned

Door een speling van het lot zijn er komende zaterdag twee activiteiten tegelijk. Eerst en vooral is er onder de noemer "Gallery of the Damned" een huurfeestje in het jeugdhuis. Gothic, Newwave en 80ies fans: zaterdag is het in de Lochtink te doen!

Maar zaterdag is er ook de Spaghettiquiz. Eerst spaghetti fressen en dan kwiezn dat de stukken er van af vliegen. Zin om mee te eten? Of zin om mee te doen met de quiz? Info aan de toog of via delochtink@gmail.com. Trouwens, de quiz is in wijkcentrum de Kring in de Kaaistraat!

100 dagen

07 mei 2007

Surfwave 2 Heaven!

Chiro Sint-Jozef organiseert nu zaterdag z'n jaarlijkse Surfparty. Zorg dat je er bij bent!
Meer info op http://www.chirosintjozef.be/surfwave