29 januari 2007

Alweer een druk weekend voor de boeg ...

Vrijdag 02 februari worden er in de Lochtink preselecties georganiseerd voor de FOLKRALLY 2007. Er komen 4 jonge bands optreden en nadien is er nog een afterparty. GRATIS ENTREE!!

20u_ Alruin (Folk - SITE | SOUND)
21u_ The Tritones (Surf - MYSPACE)
22u_ Potlood (...?...)
23u_ The Jah Generation (Reggae - MYSPACE)
24u_ DJ Bertrand (folk + wereldmuziek)

==================================

Op zaterdag organiseert Pick-up i.s.m. de Lejo-werking en met de mannen van FC De Lochtink een heuse Soccer-fuif. Gratis entree en ... EEN GRATIS VAT! Kom eens langs!


==================================

En zondag is er opnieuw een luistersessie voorzien. Deze keer kijken en luisteren we naar de"Touring The Angel"-dvd van Depeche Mode. Zorg dat je er bij bent!!


23 januari 2007

Klunentijd met twee optredens!

Kaartenverkoop Comedy-night

Wil je zeker zijn van een plaatsje? Reserveren kan via email! willem@clubklunen.be

Zet in het onderwerp "Komedie @ De Lochtink" en geef je naam en aantal personen op.

Je zal een antwoord terug krijgen, breng deze mail terug op de avond zelf en dan kom je binnen aan 5 euro. Reserveren kan tot woensdag 14/02!

15 januari 2007

Housekeepin' + Iyoko

Dit weekend staan er twee zeer fijne activiteiten op het programma. Vrijdag is er de tweede editie van Housekeepin'! "A pure tech house music night", gelijk damme zeggen. Net zoals de eerste editie wordt ook nu weer alles in goede banen geleid door de mannen van Metrotekproductions. Deze keer staat er trouwens ook een Amerikaanse dj achter de draaitafels. Meer info is terug te vinden op www.myspace.com/metrotekproductions.


En komende zondag start de werkgroep muziek van het jeugdhuis met een gloednieuw projectje: "A rehearsal with ...". Vanaf nu zal er om de zoveel tijd eens een groepje komen repeteren in het jeugdhuis. Altijd op zondagnamiddag en met gratis entree. Geen gewoon optreden dus, maar een blik achter de schermen bij verschillende muziekformaties uit de streek. Het Adegemse Iyoko bijt op 21/01 de spits af. IYOKO SPEELT OM 20U IPV OM 16U.

Andere bands die interesse hebben om eens te komen repeteren ... geef gewoon een seintje via wgmuziek.delochtink@gmail.com!
Info over Iyoko op www.myspace.com/iyokomusic. Check it out! En kom zeker eens luisteren want Iyoko is de ideale lazy sunday band! Gewoon afkomen!

Tot dan!

Check ook eens de volledig kalender via www.lochtink.be.

De Lochtink 100% rookvrij!

Sinds kort mag er in jeugdhuis de Lochtink niet meer gerookt worden. Iedereen die toch nog een sigaretje wil opsteken wordt vriendelijk gevraagd om dat te doen in de gezonde buitenlucht.

Ben je het met deze maatregel eens of niet? Zeg nu je gedacht op ons FORUM! De medewerkers ervaren alvast enkel maar voordelen: geen stinkende kleren meer en véél minder opkuis.

09 januari 2007

Sitcom - marathon



02 januari 2007

Vat + Dob + ... Rammstein!

Nu vrijdag: GRATIS VAT OM 21u!

===========================

Zaterdag organiseert de Eeklose metaltrots Days Of Betrayal een mcd-releaseshow in jeugdhuis Tentakel in Wippelgem. Vanuit de Lochtink zal er heel wat volk vertrekken. Iedereen die nog plaats over heeft in zijn auto en iedereen die nog geen vervoer heeft: er hangt een carpoollijst uit in het jeugdhuis! Schrijf uw naam daar op en het komt al goed ...

===========================

En op zondag starten we met een gloednieuw initiatief! Vanaf nu kan je elke eerste zondag van de maand om 16u een gloednieuwe plaat komen beluisteren en leren kennen. Deze maand:

Rammstein - Völkerball


Jullie krijgen dus de nieuwste plaat van Rammstein te horen, maar ... ook de live DVD die erbij hoort zal te zien zijn op groot scherm!!! Afkomen is de boodschap!