28 december 2006

2 x aftellen!

Vrijdag 29 december, vanaf 14u tellen we af naar de nummer 1 op de enige echte

DE TIJDLOZE 100
======================================================
ZATERDAG 30/12 IS HET JEUGDHUIS GESLOTEN WEGENS EEN MEDEWERKERSFEESTJE
=============================================


En op zondag 31 december tellen we af naar middernacht want tis die dag natuurlijk OUDEJAARSAVOND. Kom meefuiven in de Lochtink! Gratis entree.

21 december 2006

Activiteiten in een kerstsfeertje ...

Zaterdag ist weer Klunen-time! En deze keer is dat in ware X-mas style. De Eeklose metalclub organiseert namelijk een oldies Night met dj Brownie. Na de succesvolle Metonfuif van vorig weekend zal dit opnieuw een avondje vol met gouwe ouwe worden. Komt dat zien! Komt dat zien!

En zondagavond zal huisdj Luigi voor een gezellig sfeertje zorgen. Wat er precies zal gebeuren weet niemand, maar het is iets met Glüwein en er zal ook een beamer staan. Kom eens een kijkje nemen! Tga gezellig worden!

18 december 2006

Volk gezocht voor foto in de krant!

Nu woensdag (20/12) wordt er in de Eeklose jachthaven om 16u30 een foto genomen van de hele Lochtinkbende. Deze foto zal op donderdag of vrijdag in de krant (Nieuwsblad/Het Volk) staan bij een artikel over het jeugdhuis.

Het is heel belangrijk dat er zeer veel volk op die foto staat. Vandaar dus de oproep: KOM WOENSDAG MASSAAL NAAR DE JACHTHAVEN!!! En breng iedereen mee die je kent!!

WOENSDAG 20/12, 16u30 | FOTOSHOOT GAZET | JACHTHAVEN


BE THERE!!

12 december 2006

METON

Ooit, hééél lang geleden, was er in Eeklo een dancing die de naam "Meton" droeg. Naar het schijnt waren het vooral zwartzakken en newwavers die daar naartoe trokken. Sinds eind de jaren '90 organiseren enkele trouwe klanten van toen jaarlijks een Revival Party. Ze doen dat ook dit jaar. En wel in het jeugdhuis! Iedereen die de sfeer van toen nog eens wil opsnuiven: zaterdag naar de Lochtink komen!

Hang The Dj: 't Effect!

Nu vrijdag komen er onder de noemer "Hang The Dj" dj's van jh 't Effect plaatjes draaien. Kom eens luisteren!

06 december 2006

Fuif Party!