31 oktober 2006

Tienercafé

30 oktober 2006

Tapperdetapperdetap

Nu zaterdag laat werkgroep bar zich volledig gaan:

16u: TAPPERSOPLEIDING Wil je eens alles heropfrissen? Of zit je met vragen? Of ben je afsluiter en je weet niet precies meer hoe alles moet? Dan is dit de ideale gelegenheid. Ook voor nieuwe tappers is dit een noodzaak. Ken je mensen die tapper willen worden? Stuur dit dan door naar hen of bezorg ons hun e-mailadres.

17u: TAPPERSVERGADERING Het is zéér lang geleden dat er nog eens een tappersvergadering was en vandaar is het dringend tijd om de tappersgroep nog eens samen te roepen. Op deze vergadering kan je je vragen kwijt, suggesties doen ivm hap, drank en bier van de maand EN, zeker niet te vergeten, krijg je de BONNETJES van de maand oktober!

Contact en info: wgbar.delochtink@gmail.com.

24 oktober 2006

Cocktail Local : FILMVOORSTELLING

Cocktail Local is de verzamelnaam van de activiteiten die in de gemeenten Eeklo, Sint-Laureins en Kaprijke worden georganiseerd rond drugspreventie. Download de brochure voor meer informatie.

Ook in jeugdhuis de Lochtink staan er de komende weken enkele zaken op de kalender i.k.v. Cocktail local. Zo is er nu zondag om 15u een filmvoorstelling van RUSH, een Amerikaanse film uit 1991.

Samenvatting: Raynor (Jason Patric) is een undercover agent van de narcoticabrigade. Als hij voor zijn nieuwe opdracht een partner moet selecteren, kiest hij voor de onervaren maar psychologisch sterke Kristen (Jennifer Jason Leigh). Hun voornaamste doel bij het infiltreren van de drugswereld is Gaines, een zware jongen die een doorn in het oog van de plaatselijke autoriteiten is. De missie wordt echter sterk bemoeilijkt als de relatie tussen beide agenten intensievere vormen aanneemt en hun contact met drugs zijn tol begint te eisen…

JH Tentakel is taking over!

Nu vrijdag organiseert werkgroep muziek voor de tweede keer "Hang The Deejay". Deze keer komen dj's van jh Tentakel uit Wippelgem langs! Kom eens langs want het gaat gezellig worden!

16 oktober 2006

Bal Hormonal!

Nu vrijdag zullen de hormonen in het rond vliegen dat het een lieve lust is! Vier jeugdhuizen (*) uit het Meetjesland organiseren die dag immers samen een BAL HORMONAL in cc de Herbakker.

Deuren gaan open om 20u. Er start een optreden van de populaire girlsband HORMONIA om 21u en nadien is een een spetterende party met dj's van de verschillende jeugdhuizen.

Kom eens langs! En doe een hormonaal kostuumpje aan want dan krijg je een gratis coctktail! (Ook jeugdbewegingskostuumpjes zijn toegestaan! Zie post hieronder.)


(*) jh de Lochtink, jh 't Effect, jh 't Straatje Zonder Einde en jh Opsenter

Dag van de Jeugdbeweging!

Tenue van een jeugdbeweging = Gratis drankje(s)!

Iedereen die op vrijdag 20/10 tussen 16u en 17u in tenue van zijn of haar jeugdclub naar de Lochtink komt krijgt een gratis drankje!

En we doen er nog een schepje bovenop! Ook op Bal Hormonal ('s avonds in de Herbakker) is een jeugdbewegingsoutfit een gratis drankje waard! Kom langs en profiteer ervan! Tot dan!

13 oktober 2006

Workshop DJ

Zin om ook eens plaatjes te komen draaien in de Lochtink? Maar weet je niet goed hoe die installatie werkt? Dan krijg je nu zondag de kans om het één en ander bij te leren!

Zorg dat je zondag om 15u in het jeugdhuis bent want dan start werkgroep muziek met een GRATIS workshop DJ'en (basiscursus).

Tot dan!

02 oktober 2006

Emo / pop / punk

Nu zaterdag staan er weer twee kleppers van formaat op onze stage!

Even voorbeluisteren?
www.myspace.com/scarrots
www.purevolume.com/fiveyearslater

Woensdag - Job-café

I.s.m. Pick-up wordt komende woensdag van 14u tot 17u een Job-café georganiseerd in het jeugdhuis. Pick-Up pikt vroegtijdige schoolverlaters en jongeren uit het deeltijds onderwijs op en zoekt met hen nieuwe perspectieven. Meer informatie over Pick-up vind je HIER.