28 augustus 2006

Belgian Asociality Buiten!

We worden overstelpt met vragen over het optreden van Belgian Asociality en begonnen een beetje te vrezen dat ons jeugdhuis te klein zou zijn. Vandaar dat er is besloten op het optreden BUITEN OP STRAAT te laten doorgaan. Zo zal iedereen comfortabel kunnen genieten van songs zoals "Morregen", "Bompa Punk" en "Jupiler Man". Zorg dat je er bij bent! (En breng indien nodig een paraplu mee!)

Tenslotte kunnen we ook melden dat ons verjaardagsweekend extra ondersteuning krijgt van brouwerij van Steenberghe uit Ervelde. Bier van de maand is immers Augustijn, te koop aan 2€ per stuk! Het is een zeer lekker biertje (8°) en er zullen tal van Augustijn-gadgets te winnen zijn.

Proeven die handel!

De Lochtink bestaat 1 jaar!!!

Hiephiep ... Hoera! We mogen één kaarsje uitblazen!

En dat moet gevierd worden! Dit weekend vliegen we er meteen in met een prachtig feestweekend:

Vrijdag
17u Gratis vat
21u Evil Pony's
22u Belgian Asociality
24u Afterparty met Club Klunen

Zaterdag
14u Lochtinkgames (nog teams gezocht!)
21u Fluo Follie (met oa dj Bart Vermandere)

Zondag
11u Receptie
13u BBQ (inschrijven!!!)
15u Pool- en petanquetornooi
21u Het Meetjeslands Schlagerfest


ZORG DAT JE ER BIJ BENT!!!!!


14 augustus 2006

We gaan er even tussenuit

Na een klepper van een afsluitactiviteit (maar liefst 200 bezoekers op HellFart!) doen we ons deuren dicht tot het einde van de maand. In die periode is het de bedoeling om hier en daar wat herstellingswerken uit te voeren, een paar electriciteitsprobleempjes op te lossen, de belichting in orde brengen, te kuisen, enz ...

Vandaar dat iedereen steeds welkom blijft in de Lochtink. Om een handje te helpen welteverstaan. Want een spelletje pool zal er niet inzitten en de frigo's zullen leeg staan.

Kom gerust eens langs! Vele handen maken immers licht werk! En anders ... tot 1 september!

Voetballers gezocht

Op 19 en 20 augustus doet de Lochtink mee met een tornooike veldvoetbal en we zijn nog op zoek naar een paar extra spelers. Iedereen die mee wil doen: laat dat asap aan Jurgen weten via 0478 900 811 of delochtink@gmail.com.

Aanbinden die sportsletsen!

09 augustus 2006

Een zeer druk weekend!

Het jeugdhuis gaat dicht van 14 augustus tot en met 31 augustus. En dat is reden genoeg om er het laatste weekend nog eens een ferme lap op te geven!

Vrijdag: Travestie Night!!


Zaterdag: Verjaardagsfeestje Steffi & Jo

Zondag: HellFart


En op zaterdag is er dan ook nog eens de jeugddag georganiseerd door de stedelijke jeugdraad. Het volledige programma vind je hier: jeugd.eeklo.be. De BMX initiatie steekt er wat ons betreft alvast bovenuit:

01 augustus 2006

TETN!

Nu vrijdag: Tetn!

Niemand weet wat het precies is ... maar het is gratis en er wordt een vat gegeven. Meer info overbodig zeker?


We zitten ook met een berg affiches die nog de deur uitmoeten. Iedereen die wel eens een Lochtinkposter aan z'n raam wil ophangen: vraag ernaar aan de toog! Tzijn vree wijze!